Португалия – Литва четвъртък 14 Ноември

Двубоят между Португалия – Литва ще се проведе на 14 ноември (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Когато Португалия е домакин на Литва в четвъртък вечерта, те ще се стремят да продължат нападението си на местата за квалификация.

Коефициентът за победа на Португалия е 1.04. Равенството в сблъсъка е оценено на 21.00. Залози за това Литва да победят се приемат с коефициент 51.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Португалия – Литва: Двубой статистика

Литва не е побеждавал в последните си 14 срещи.
Кристиано Роналдо е голмайстора на Португалия с 7 гола. Арвидас Новиковас има 2 гола за Литва.
Статистиката на Литва като гост този сезон: 0-0-3.

Португалия – Литва: Прогноза

От гледна точка на залаганията, това е трудна среща. Португалците имат огромни коефициенти и има защо, макар че подкрепянето им просто да победят, което е почти сигурно, не предлага никаква стойност. Един от залаганията, който може да се направят в този мач, е „Португалия да спечели и под 3,5 гола“. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com