Порт Вейл – Ексетър вторник 20 Март

Двубоят между Порт Вейл – Ексетър ще се проведе на 20 март (вторник) от 21:45 часа в среща от Лига 2 на Англия. Ексетър иска три точки, за да се изкачи обратно в игралната зона след лошо представяне в Мокамбе през уикенда.

Коефициентът за победа на Порт Вейл е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Ексетър е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Порт Вейл – Ексетър: Двубой статистика

Обратната страна на съответната среща бе спечелена от Port Vale на тесен 1-0 марж.

Никоя от последните шест срещи между страните не видя равенство. Exeter води h2h с четири победи срещу Exeter’s 2.

Порт Вейл обаче загуби последните два домакински мача с Ексетър.

Порт Вейл – Ексетър: Прогноза

Порт Вейл и Ексетър ще потърсят победа във вторник вечерта, за да направят позициите си по-добре в противоположните краища на масата. Залозите обаче са за Exeter, които ще имат по-добър смисъл от отбор като Port Vale, който не е спечелил в 13 мача. Освен това, домакините нямат стабилност в отбраната, което може да бъде ключовият фактор, който решава окончателния резултат от тази среща в Лига 2.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за втора лига на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG