Потвърдено! Ще има мач между Усман и Масвидал

Президента на UFC потвърди, че мачът между Усман и Масвидал ще се състои.

Мачът трябваше да се проведе преди няколко дни в Маями. Играчите дори бяха на среща с медиите, но нещата между тях ескалираха и почти се стигна до физическа схватка. Двамата отправиха словестни обиди един към друг. Очакваме срещата им да бъде зрелищна.

Дейна Уайт потвърди, че Масвидал ще получи шанс за титлата срещу Усман през юли във Вегас.

Не ми харесва това, че Масвидал и Усман щяха да се сбият на публично място. Хората си мислят, че аз харесвам такива неща, защото съм промоутър. Тези неща не са хубави за нас. Ние сме тук, а тези двамата действат като неандерталци. Такива неща плашат останалите хора, които са тук.

Тези неща са страшни за хората от медиите и останалите. Ако двамата се докоснат, то тогава ще се включи полиция, а след това и атлетическата комисия. Тези двамата ще се бият във Вегас през юли по време на международната бойна седмица.

Ще имат на разположение 25 минути да правят каквото искат в клетката. Ако точните хора не бяха тук, то тогава двамата щяха да се сбият. “ беше коментара на Уайт по повод разправията между Усман и Масвидал по време на срещата с медиите.

Вижте най-актуалните новини от света на UFC. Прогнози, статистика, резултати и предстовщи събития. Всички събития можете да следите директно от телефона си с mobilebet365.

Най-добрите коефициенти за предстоящите срещи ще намерите в bet365 ВХОД. Вземете бонус за добре дошли и направете следващия печеливш залог на любимия ви състезател в UFC. Сезон 2020 се очертава изключително интригуващ. Следете сайта ни и бъдете информирани за най-интересното от MMA. Основните спонсори на сезон UFC 2020 са: T-Mobile, Devour Frozen foods и Arena.

Повече новини за bet365 Ultimate Fighting Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com