Почетино: Деле Али е като „див кон“

Почетино – крилото на Тотнъм е много талантлив, но и много буен и се нуждае от „опитомяване“, смята специалистът.

Маурисио Почетино определи 20-годишния полузащитник Деле Али за „див кон“, който се нуждае от „опитомяване“. Английският национал привлича вниманието не само с футболните си умения, но и с доста агресивното си поведение на терена понякога.

Заложи bet365Междувременно, залози за победа на Тотнъм над Борнемут като гост в събота се приемат при коефициент от 1.95. Шансовете на Али да се разпише в мача са оценени на 3.00. Коефициентът за титла на „шпорите“ във Висшата лига през този сезон е 11.00.

Деле Али отнесе наказание от три мача през миналия сезон, след като удари без топка Клаудио Якоб от Уест Бромич. Той третира по същия начин и бранителя на Фиорентина Ненад Томович. Маурисио Почетино смята, че младока трябва да се научи по-добре да владее емоциите си на терена.

„Той има огромен талант, но е малко див. Сега е по-кротък. Не може обаче да загуби тази част харектера си, тъй като тя може и да го направи специален. Това е същото все едно имаш див кон и трябва да го затвориш в клетка, за да го опитомиш“, коментира Почетино.

Наставникът на Тотнъм все пак е много доволен от изявите на Али от началото на сезона. Крилото има три гола в осем мача до момента, а лондончани са трети в таблицата.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте най-точните залози и прогнози за Футбол