Председателят на Болтън Кен Андерсън прави всичко възможно за да продаде клуба

Председателят на Болтън и мажоритарният акционер  Кен Андерсън беше част от консорциум, който пое контрола над клуба през март 2016 г. Пред медиите той сподели, че прави всичко възможно, за да намери нови собственици за клуба.

Той описа коментарите, направени от председателя на „Форест Грийн Роувърс” Дейл Винс, като „много неуважителни” след пропадането на трансфера на Кристиан Дойдж.

Финансовите проблеми станаха големи за администрацията на клуба през септември.

„Клубът се нуждае от някой с по-големи финансови ресурси, отколкото аз. Това трябва да го взема напред“, каза Андерсън в свое изявление.

„Аз заедно с всички останали в клуба правим всичко възможно, за да се опитаме да гарантираме, че финансовото състояние се подобрява.“

През септември бившият собственик Еди Дейвис даде на Болтън заем от 5 милиона паунда четири дни преди да умре. Така той помогна на клуба да избегне  административно наказание.

Заплатите на играчите за ноември бяха платени късно и Болтън беше поставен под ембарго за регистрация на играч.

Андерсън помоли феновете да бъдат „търпеливи“ и да подкрепят  Wanderers, които са на 22-ро място в шампионата, за да могат да преодолеят „тестовите времена на и извън терена“.

Той добави: „Наистина се надявам, че сега това може да бъде краят на тази сага и че сега всички ние можем да се съсредоточим върху това да застанем зад екипа и ръководството и да получим резултатите, от които толкова много се нуждаем, за да се изкачим в класирането.“

Вижте ТВ Програма за футбол  тукАстън Вила

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG