Предстоящи срещи в Чемпиъншип, Сезон 2018/19

Дарби на Франк Лампард ще стартира сезона срещу  Рединг в петък, 3 август в първия мач от EFL  Чемпиъншип кампания 2018/19.

Лампард, който  пое от Гари Ровет на Pride Park, ще застане на стадион Madejski в 22:00 часа в петък вечер, а в началото на уикенда  Суонзи на Греъм Потър ще играе първия си мач в Шефийлд в 19:30 в събота, 4 август.

Първата игра на Марсело Биелс, който пое Лийдс е в домакинска среща срещу Стоук на Ровет в 18:30 в неделя, 5 август. Астън Вила започва в понеделник, 6 август срещу  Хъл.

Отпадналите Уест Бром са домакин на Болтън в деня на откриването на 4 август, а вторият им мач срещу  Нотингам е планиран за вторник, 7 август.

Новопостъпилите Родъръм играят срещу Брентфорд на 4 август, Блекбърн отива в Ипсуич.

 

Откриване – 4 август, 17:00 

Рединг – Дарби Каунти (петък, 22:00)

Бирмингам Сити – Норич Сити

Брентфорд -Родъръм Юнайтед

Бристол Сити – Нотингам Форест

Ипсуич Таун – Блекбърн Роувърс

Милуол – Мидълзбро

Престън Норд Енд – Куинс Парк Рейнджърс

Уест Бромич Албион – Болтън Уондърърс

Уигън Атлетик -Шефилд Уензди

Шефилд Юнайтед – Суонси (събота 4, 19:30)

Лийдс Юнайтед – Стоук Сити (неделя 18:30)

Хъл Сити – Астън Вила (понеделник, 21:45 ч.)

5 май, 14.30ч.

Астън Вила – Норич Сити

Блекбърн Роувърс – Суонси

Брентфорд – Престън Норд Енд

Дерби – Уест Бромич Албион

Хъл Сити – Бристол Сити

Ипсуич Таун – Лийдс Юнайтед

Нотингам – Болтън Уондърърс

Рединг – Бирмингам Сити

Родъръм – Мидълзбро

Шефилд Уензди – Куинс Парк Рейнджърс

Стоук Сити – Шефийлд Юнайтед

Уигън Атлетик  – Милуол

 

Вижте ТВ Програма тук.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига.  Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG