Престън Норт Енд- Рединг, 19 август

Двубоят между Престън Норт Енд- Рединг от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 19 август (събота) от 17:00 часа на стадион стадион Дийпдейл. И двата отбора са един до друг в класирането до момента.

Коефициентът за победа на Престън е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за победа на Рединг се приемат със ставка 3.50

Престън- Рединг: Двубой статистика

Рединг има предимство в последните 10 мача с 5 победи, докато Престън има само 3.

И все пак, ако погледнем последните 4 мача, 3 от тях бяха спечелени от Престън.

Престън- Рединг: Прогноза

Престън има силна домакинска игра с добра отбранителна линия. Това е буквално кошмар за Рединг, тъй като те не печелят на чужд терен лесно и най-силното им оръжие е тяхната атака. Престън ще има леко препятствие тук.

Рединг  ще бъдат предпазливи в тази игра, тъй като Вп Стаам познава отбора си и слабите му места. Той би предпочел безголово равенство, вместо да рискува да загуби играта с разлика. Може да имаме още една игра с нисък брой голове в този кръг.

Престън  0.0 AH

Престън  да победят и под 2.5 гола при коеф. 5.00 в bet365.

 

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG