Престън – Уест Бром 02 Декември

Двубоят между Престън – Уест Бром ще се проведе на 02 Декември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Уест Бром продължава да настоява за промоция, като загуби само веднъж в последните си 18 мача. Баггите влизат в този мач, който има за цел да добави към един от най-силните записи този сезон.

Коефициентът за победа на Престън е 3.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Престън – Уест Бром: Двубой Статистика

Престън не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Уест Бромич.
Статистиката на Уест Бромич като гост този сезон: 6-2-1.
Уест Бромич са в серия от 3 поредни победи като гост.

Престън – Уест Бром: Прогноза

Очакваме повече голове между тези две страни в понеделник, като BTTS  също може да бъде подкрепен за този сблъсък. Въпреки че защитният рекорд на Уест Бром е добър, те са отбелязали срещу четирите най-добри страни, така че трябва да не отстъпят на отбора с най-добрия рекорд у дома. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com