„Прилепите“ приемат „дюшекчиите“

Валенсия гони трета поредна победа за първенство в дуела с коравия тим на Атлетико. Валенсия посреща Атлетико Мадрид в неделя от 13:00 часа българско време в интригуващ двубой от седмия кръг в испанската Ла Лига. Столичани спечелиха и двата си сблъсъка с този съперник през миналата кампания.

Залози за нова победа на Атлетико се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете за успех на Валенсия са оценени на 4.33.

Валенсия записа две победи в последните два кръга под ръководството на временния наставник Салвадор Гонсалес-Воро съотвенто над Леганес и Алавес с издентичен резултат от 2:1. Воро ще води тима и в неделя, а след това мястото му
ще заеме Чезаре Прандели.

Есекиел Гарай и Алваро Медран имат проблеми с травми и участието им в предстоящия мач е под сериозна въпросителна. Мунир Ел Хадади заедно с Луиш Нани и Жоао Кансело се очаква да стартират в предни позиции.

Атлетико Мадрид не познава вкуса на поражението от началото на сезона и не е допуснал гол в пет от последните си седем мача за първенството (2.50 за нова „суха“ мрежа). В сряда четата на Диего Симеоне записа престижна победа над Байерн Мюнхен с 1:0 на „Калдерон“ в Шампионската лига.

Симеоне няма да може да разчита в неделя на контузените Диего Годин, Хименес, Аугусто Фернандес, Алесио Черчи и Моя, а Тиаго е под въпрос. Антоан Гризман и Кевин Гамейро (2.30 да се разпише в мача) най-вероятно ще си партнират в атака за гостите.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Бет365 Футбол

Save

Save

Save