Прогноза за победител в Група А – ФИФА Световна купа по футбол 2018

Група A на ФИФА Световната купа по футбол 2018  се състои от домакин Русия, Уругвай  тъмните коне от Египет и новата надежда Саудитска Арабия. Това се счита за лесен жребий от много експерти. Но един близък анализ хвърля светлина върху факта, че това е една от най-нестабилните групи в състезанието. Като потенциалната битка за второто място между Русия и Египет може да се реши с малък марж.

Русия с цел да се докаже на свой терен

Русия понастоящем е на 61-о място в класирането на ФИФА и от известно време отборът върви надолу. Слабото представяне в купата на Конфедерациите пред феновете на домакините през 2017 г., когато те не успяха да преминат етапа на груповата фаза, показа неспособността на Станислав Черчев да се представи на най-високо ниво.

Също така, домакините ще се опитат да сложат край на лошия си рекорд в състезанието. Те тепърва предстои да напреднат след груповата фаза, след като не успяха три пъти досега  като единна нация, наследявайки СССР след 1990 г.

Уругвай: Засилен опит и индивидуален блясък

Уругвай, от друга страна, имат доста блясък и тактическия опит на изявения им ръководител Оскар Табарес. Екипът, подкрепян от огневата мощ на Луиз Суарез  и Едисън Кавани, завърши на второ място в южноамериканските квалификации, за да се класира за финалния турнир за трета поредна година.

Те бяха четвърти в Южна Африка през 2010 г. и достигнаха 16-ия кръг в Бразилия. Това показва, че този отбор има умения да се справи с първото препятствие с относителна лекота.

Ла Селесте са най-високо класираният отбор в група А, понастоящем се намират на 13-то място. Нещо повече, техният отбор е опитен и има най-много играчи, които играят в елитните лиги в Европа.

Египет силно зависим от Мо Салах

Египтяните се завръщат в елитното състезание за първи път от 1990 г. насам, след дълго чакане от 18 години. Двамата ключови личности зад техния успех са техният треньор Хектор Купър и ненаситния Мохамед Салах, който най-вероятно ще завърши като голмайстор на английската Висша лига този сезон.

Фараоните обаче нямат качествено обслужване в повечето отдели, което е огромен недостатък, както е и пти Саудитска Арабия. Екипът е силно зависим от бойните умения на Сала и уменията да диктува играта на човекът от Арсенал Мохамед Ел Нени. Въпреки това те са на 50-о място в класацията на ФИФА, 11 места по-нагоре от домакините на турнира.

Саудитска Арабия: Идеята да се подражава на изданието от 1994 г. в САЩ

Саудитска Арабия се класира на 64-о място в класацията на ФИФА, най-ниско сред отборите в Група А . Те се връщат  в състезанието след като липсваха на предишни две издания. Въпреки това, те се появяват последователно между 1994 и 2006 г., като най-доброто показаха в тяхната дебютна кампания през 1994 г. САЩ, когато достигнаха 16-ия кръг.

Може би Зелените соколи са успели да спечелят автоматична квалификация преди Австралия. Но екипът им е помрачен от проблеми на мениджмънта . Техният настоящ главен треньор Хуан Антонио Пици е третият мениджър от няколко  месеца – човек, който напусна националния отбор на Аржентина по средата на квалификационната фаза, като остави  отбора в опасност от елиминиране.

ФИФА Световна купа група А: Прогнози и съвети за залагания

Това е групата, в която Уругвай трябва да спечели и ако те се провалят, те сами ще са виновни за това. За второто място има вероятност да станем свидетели на труден спор между останалите три отбора, но Русия има шанса да спечели с малък марж.

Уругвай да спечели група A
Победители на 1-во и 2-ро място – Уругвай и Русия

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG