Прогноза за победител в Група F – ФИФА Световна купа по футбол 2018

Може ли титулярите от Световната купа да разбият „шампионското проклятие“ на Световната купа? Всичко започна през 2002 г., когато Франция не успя да преодолее групите, само четири години, след като взеха трофея у дома. След това Италия след това не успя през 2010 г. след като спечели през 2006 г., докато Испания направи същото преди няколко години в Бразилия, където дойдоха като действащи шампиони.

Германия

Германия наистина трябва да успее да разбие това проклятие, тъй като те са огромни фаворити в група F, която включва и имената на Мексико, Швеция и Корейска република. Йоаким Лоу (който е главен треньор от 2006 г. насам) има огромен успех с този германски отбор. За него предизвикателството ще бъде избор на ключови играчи, тъй като той има огромна дълбочина в неговия състав.

Това може да се види най-добре миналата година в Купата на Конфедерациите, където Германия вдигна трофея със състав от резерви. Die Mannscaft имаше 21 различни играчи по време на квалификационната кампания и те постигнаха впечатляващи резултати от 43 гола в десет мача, спечелвайки всички от тях в този процес.

Въпреки че Мануел Нойер е в дълъг пауза поради тежка контузия, Германия не трябва да се притеснява за възможностите на своите играчи, като се има предвид, че Марк-Андре Тер Стеген се радва на успешен сезон в Барселона. Отбранителната линия също е супер силна (водена от Джером Боатенг и Матс Хъммълс), докато Тони Кроос от Реал Мадрид и Месут Озил от Арсенал ще бъдат шефове в центъра. Отпред Германия има Томас Мюлер (който има пет гола в последните си два мача в турнира), Тимо Вернер (фантастичен в РБ Лайпциг през последните няколко сезона) и Сандро Вагнер който се наслаждава на времето си на Алианц Арена, откакто се присъедини от Хофенхайм).

Мексико

Мексиканците ще направят седмото си поредно представяне в Световните първенства и те успяха да преминат груповата фаза във всички издания от 1986 г. насам. Въпреки това те рядко успяваха да спечелят първата игра в нокаут фазата. Ел Триколор показаха своето качество преди четири години в Бразилия, когато разбиха Хърватия в директната битка за второ място в група А (в Бразилия) с 3-0. Хавиер Ернандес стана най-добрият голмайстор на всички времена, когато вкара един от трите гола срещу хърватите.

Хуан Карлос Осорио разполага със супер опитен отряд, чиито играчи са заедно от години и това е най-голямата сила на Мексико. Затова ги виждаме като втори фаворит на групата.

Швеция

Все пак не можем  да  подценяваме и Швеция, която имаше силна квалификационна кампания. Те елиминираха отбор като  Италия на плейофите. Преди тези мачове с Azzurri, Шведите се класираха на второ място в много трудната квалификационна група А, която включваше и имената на Франция и Холандия. Отборът вече няма звезда като Златан Ибрахимович. Но те са много интересен отбор, чийто висок дух е движещата сила.

Човекът, който трябва да следим в шведския лагер, е Емил Форсберг от Лайпциг. Техният голмайстор Маркус Берг подписа за азиатския Ал Айн, но физическото му състояние ще бъде под огромно въпросното лято в Русия.

Южна Кореа

Корейската република са най- подценения отбор в групата, но те биха могли да бъдат страхотна сила. Корейците се борят за голове в квалификационната си кампания, която ги класира втори в Иран в съответната квалификационна група.

Шин Тай-Йонг има множество играчи от категорично най-силната дивизия в света – Английската Висша Лига. Най-популярният от тях е Сон Хеун-Мин, който е абсолютно брилянтен тази година в Тотнъм.

Прогноза за Група F

Първото място за  Германия не трябва да бъде в опасност и няма да допуснете грешка, подкрепяйки Die Mannschaft да се класират първи в групата.

Битката за второто място ще бъде силно оспорвана между останалите три страни. Смятаме, че стойността е в подкрепата Швеция да не се класира ри коефициент от 1,61.

Група F   1-во и 2-ро място – Германия и Мексико @ 2.90
Швеция да не се квалифицира @ 1.61.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG