Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед 02 Авгсут

Двубоят между Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед ще се проведе на 02 Август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. В края на мача от Ботун Барат Хонвед успя да спечели с 1: 0 в първия кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Прогрес Нидеркорн 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Будапеща Хонвед e 2.75Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед: Двубой Статистика

Екипът не се бяха срещали преди битката си в Божик Йозеф Стадион в Будапеща миналия четвъртък.

Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед: Прогноза

Progres Niedercorn направи огромно разочарование, като отстрани Азербайджан Габала в първия кръг от квалификациите на Лига Европа. По този начин повториха успеха от миналата година, когато зашеметиха шотландските гиганти Рейнджърс с 2-1 като цяло, точно както го направиха с Габала.

Хората на Паоло Амодио бяха преустановени по последната пречка през миналия сезон, когато паднаха в двете срещи с кипърските AEL Лимасол. Те ще имат много трудна задача да избегнат същата съдба този път, като се има предвид, че опозицията идва в терена на унгарския Honved.

Honved, който печели титлата преди две години, се завръщат във футбола в Лига Европа след пет години. Равенството се открои добре за тях, тъй като Progres Niedercorn със сигурност са опозицията, която бихте искали да видите на този етап.

Страната от Будапеща е огромна фаворитка както в този мач, така и след двете срещи.

Progres показаха прилични отбранителни дисплеи в мачовете с Габала, но дали ще могат да спрат червената атака на Хонвед?

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com