Прогрес Нидеркорн – Кардиф Мет Уни 27 Юни

Двубоят между Прогрес Нидеркорн – Кардиф Мет Уни ще се проведе на 27 юни (четвъртък) от 20:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Нидеркорн завърши на четвърто място в първата дивизия на Люксембург миналия сезон. Те имаха добра кампания и особено у дома.

Коефициентът за победа на Прогрес Нидеркорн е 1.25. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на е Кардиф Мет Уни е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Прогрес Нидеркорн – Кардиф Мет Уни: Статистика Н2Н

Тези два отбора все още не са се срещали помежду си.

Прогрес Нидеркорн – Кардиф Мет Уни: Прогноза

Прогрес има предимство на дома си и се нуждаят от добър резултат, ако искат да осъществят континенталната си мечта. Това, че са били непобедени в 18 от последните им 20 домакински срещи им дава предимство в четвъртък. Нещо повече, най-доброто представяне на Кардиф е било у дома и не са успели да съберат повече от две поредни победи далеч от дома. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com