Прогрес Нидеркорн – ФК Габала четвъртък 19 Юли

Двубоят между Прогрес Нидеркорн – ФК Габала ще се проведе на 19 Юли (четвъртък) от 20:30 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Прогрес Нидеркорн шокираха азербайджанската страна Габала с 0-2 по пътя в първия мач от квалификациите в Лига Европа миналата четвъртък.

Коефициентът за победа на Прогрес Нидеркорн 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Габала e 2.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Прогрес Нидеркорн – ФК Габала: Двубой Статистика

Двата отбора се срещнаха за първи път миналия четвъртък в Сахар Стадину.

Габала доминираше на терена през по-голямата част от геймплея, но Progres вкара два гола в отварящите 16 минути от второто полувреме чрез Mayron De Almeida и Olivier Thill.

Прогрес Нидеркорн – ФК Габала: Прогноза

Реваншът остава широко отворен, като се има предвид, че Gabala има много по-голям опит в европейските състезания и че вътрешният футбол на Азербайджан е много по-висок от този на Люксембург от години.

Прогрес Нидеркорн, който е последният национален отбор в последния мандат, вероятно ще остане в защита и ще се опита да повтори първия сценарий, който ги видя да се защитават много добре в продължение на 90 минути.

Знаейки, че Габала не е нищо друго освен опасен в последната трета на последните им срещи (които включват два приятелски мача срещу Динамо Загреб и Краков ), виждаме под 2.5 гола като най-доброто от възможностите за залагания. Стойността е хубава при Progres Niederkorn да не губи тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com