Промени в рейк структурата на PokerStars влизат в сила oт 28 март

Преди малко в корпоративния блог на PokerStars излезе съобщение от Eric Hollreiser, в което се съобщава за промени в рейк структурата на определени кеш игри, MTT и Sit&Go турнири, които ще влязат в сила от идната седмица.

Eто накратко и основните промени, които влизат в сила от 28 март:
Spin & Go рейкът ще се увеличи с 1% за игрите с вход от $1 до $30 (единствено тези с вход $3 ще имат 2% увеличение в рейка). Игрите с вход $0,35, $60 и $100 остават без промяна в начисляването на рейк

За турнирите PokerStrars ще наложи практика от отделените пазари като Франция и Испания, където такса се заплаща и за всеки направен Rebuy, а също така и Аdd-on. Към момента тези турнири представляват 12% от турнирната програма на PokerStars.

Рейкът в Hyper Turbo турнирите ще се увеличи до 5%

Промени ще има и в кеш игрите, където единствено тези в Limit вариант ще останат незасегнати, докато увеличение ще има в No Limit и Pot игрите – най-вече в heads uр формата. В някои видове игри максималната сума събирана за рейк във всяка ръка ще бъде намалена.

Ето как ще изглеждат рейка в различните видове кеш игри на различните нива след промените:

Следвайте всички залози и прогнози за само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.