ПСЖ – Байерн Мюнхен bet365

Двубоят между ПСЖ – Байерн Мюнхен ще се проведе на 27 септември (сряда) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Мениджърът на Байерн Мюнхен и бивш треньор на ПСЖ Карло Анчелоти смята, че парижани тепърва ще придобиват идентичност с новите звездни попълнения в състава си в лицето на Неймар и Килиан Мбапе.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.90. Залози за това Байерн Мюнхен да победят се приемат със ставка 3.70.

През това лято френският колос похарчи умопомрачителните 222 млн. евро за услугите на Неймар. Докато Мбапе първоначално ще играе под наем на „Парк де Пренс“, а догодина ще премине в клуба за постоянно с трансфер на стойност от около 180 млн. евро.

Анчелоти отчита феноменалните качества на двете нови попълнения на „принцовете“, но е наясно. Че те ще трябва да получат известно време, докато започнат да функционират на пълни обороти.

„С Неймар и Мбапе ПСЖ все още търси своята идентичност. Парижани вече разполагат с един от най-добрите отбори. Когато купуваш играчи на такава цена и от такава класа. Трябва да им дадеш достатъчно време да свикнат начина на мислене в тима. Това ще бъде най-голямото предизвикателство пред играчите и отбора“, коментира Анчелоти.

Италианецът ще се завърне в арената на бившия си клуб в сряда, когато неговият Байерн Мюнхен гостува в двубой от групите на Шампионската лига. Той сподели, че пази само хубави спомени от престоя си в Париж и е радостен за прогреса, който клубът бележи.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG