ПСЖ – Гингам 19 януари bet365

Двубоят ПСЖ – Гингам от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 19 януари (събота) от 18:00 часаPSG са в Катар цяла седмица на тренировъчен лагер, организиран от треньора Томас Тучел. Надеждата е, че тази мини почивка ще подсили отбора да се справи добре в последните етапи на Лига 1 и Шампионска лига.

Коефициентът за победа на ПСЖ  е 1.10. Равенството в мача е оценено с 10.00. Коефициентът за победа на Гингам е 26.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ПСЖ – Гингам: Статистика Н2Н

Килиан Мбапе е голмайстора на Пари Сен Жермен с 14 гола. Marcus Thuram има 7 гола за Гингам.
Статистиката на Пари Сен Жермен като домакин този сезон: 9-0-0.
Преди година Гингам бяха номер 7 в класирането с 29 точки. Сега са номер 20 с 14 точки.

ПСЖ – Гингам: Прогноза

PSG ще искат отмъщение срещу Гингам, който ги елиминира в Coupe de la Ligue. Тази игра беше като шок преди няколко седмици, но PSG дадоха почивка на някои от своите играчи.

Всичките им основни играчи  ще бъдат на лице за тази среща. Очакваме много голове, но  PSGнаистин а трябва да се бори за победата. Guingamp са в по- добра форма и ще бъде трудно да бъдат спрени.

И двата отбора да отбележат
Точен резултат: PSG да спечели 3-0 или 3-1
Първи голмайстор: Неймар

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG