ПСЖ – Лион неделя bet365

Двубоят между ПСЖ – Лион ще се проведе на 17 септември (неделя) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франия. И двете страни имат много атаки, така че това трябва да е вълнуващ сблъсък. Прочетете нашата визуализация на играта.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50Залози за това Лион да победят се приемат със ставка 17.00.

ПСЖ – Лион: Двубой Статистика

В 47 мача PSG спечели 18, Лион спечели 15 и има 14 равенства.

ПСЖ – Лион: Прогноза

PSG са лидерите на Ligue 1, които управляват 19 гола в пет мача. Победа на ПСЖ е банкер в тази среща.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG