ПСЖ с оферти за Венгер и Фелаини

Пари Сен Жермен, който току-що отпадна от Шампионската лига, може да се окаже спасителния пояс за мениджъра на Арсенал Арсен Венгер. А също и за всички фенове на „топчиите“, които искат французина да освободи клуба от присъствието си. Според информациите във Франция босовете на парижани вече са се свързали с 68-годишния специалист. Те бързали да разберат дали той има желание да поеме ПСЖ през лятото.

За всички е ясно, че след фиаското срещу Реал Мадрид Унай Емери няма да остане на „Парк де Пренс“ след края на сезона. Един от фаворитите за неговия пост е именно опитният Венгер. През миналото лято французинът подписа договор за две години. Но поредицата слаби резултати в последно време отново засилиха настроенията срещу него. Вчера на Острова се появи информация, че самият Венгер е заявил пред своя щаб, че няма намерение да напусне сам. Сега предложението от Франция може да го накара да размисли.

Същевременно от ПСЖ готвят оферта към халфа на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини. Договорът на белгиеца с „червените дяволи“ изтича след края на сезона. Двете страни все още не могат да се разберат за срока на евентуален нов контракт. Бившият играч на Евертън иска дълъг договор. Точно такъв са готови да му предложат парижани. Офертата ще бъде за 4-годишен контракт с годишна заплата от 5,4 милиона паунда чисто.

Рома също се интересува от Фелаини, докато мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо нееднократно заяви, че иска белгиецът да остане на „Олд Трафорд“.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Бет – БГ / Bet – BG