ПСЖ – Тулуза неделя, 20 Август BET365

Двубоят между ПСЖ – Тулуза ще се проведе на 20 август (неделя) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франия. Дракслер ще се надява да получи поле за изява в неделя в домакинството на Тулуза от трети кръг във френския шампионат. Коефициентът затова германецът да се разпише в двубоя е 1.95, а шансовете на Неймар да бъде точен са оценени на 1.44.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.083. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00Залози за това Тулуза да победят се приемат със ставка 34.00.

Юлиан Дракслер няма абсолютно никакви намерения да си тръгва от ПСЖ след привличането на бразилеца Неймар (2.62 да стане голмайстор на Лига 1). Заяви агентът на германския национал Роджър Уитмън. С пристигането на Неймар започна да се спекулира, че шансовете за изява на Дракслер драстично ще намалеят. А освен това се смята, че той вече не попада в сметките на треньора Унай Емери.

Преди няколко дни пък френското издание “Екип“ съобщи, че Уитмън вече е задействал план за изтеглянето на 23-годишния атакуващ полузащитник от „Парк де Пренс“. Като според публикацията той вече го е предложил на Барселона (2.37 да вземе титлата в Испания) и Арсенал. Импресариото обаче напълно отрече тази информация.

Дракслер пристигна във френската столица през зимата с трансфер от Волфсбург на стойност 38 млн. евро. През лятото той помогна на Германия да спечели Купата на конфедерациите в Русия, но от старта на сезона все още не е играл за клубния си тим.

„Не се вълнувам от това, което са написали в Екип. Няма промяна в ситуацията на Дракслер и това не е тема за обсъждане. Ако някои напише, че има директна информация от Насер Ал-Хелайфи, тогава аз ще звънна на президент, за да се разберем. Това обаче не е така и пак повтарям – няма какво да се коментира около Юлиан“, заяви Уитмън пред Sport 1.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG