Радванска и Конта определят шампионката в Пекин

Полякинята е устремена да грабне за втори път трофея от „China Open“. Поставената под номер три Агнешка Радванска (Пол) излиза срещу 11-та в схемата Йохана Конта (Вбр) в неделя не преди 11:30 часа българско време във финала на супер турнира в Пекин, Китай (WTA Premier Mandatory). Британката ще търси реванш от полякинята за загубата в Синсинати през този сезон.

Залози за победа на Радванска с 2-0 сета се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете за успех на Конта са оценени на 2.75. Коефициентът тя да спечели първия сет е 2.50.

Агнешка Радванска подчини Елина Свитолина (Укр) със 7-6(3) 6-3 в 1/2-финалите и стигна до мача за титлата без загубен сет. Тя преследва втори трофей в Пекин след този от 2011 година и трета титла от началото на сезона след триумфите в Шънджън и Ню Хейвън.

Йохана Конта се класира за втория WTA финал в кариерата си след труден успех над Мадисън Кийс (САЩ) със 7-6(1) 4-6 6-4, който й осигури дебют в топ 10 на световната ранглиста. Британката е устремена към втора титла след тази от Станфорд през лятото.

Радванска се поздрави с успеха в предишния и единствен досега двубой срещу Конта в тура. Срещата се състоя в Синсинати през август и приключи при резултат 6-7(7) 6-4 6-0.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Save