Райо Валекано – Барселона 3 ноември bet365

Двубоят Райо Валекано – Барселона от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 03 ноември (събота) от 21:45 часа на Estadio del Rayo Vallecano. Валекано загуби с 2: 1 от Джирона през уикенда, като отборът удължи серията си без победа в Ла Лига до седем мача. 

Коефициентът за победа на Райо Валекано е 9.50.  Равенството в мача е оценено с 6.00.  Коефициентът за победа на Барселона  е 1.28. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Райо Валекано – Барселона: Статистика Н2Н

Валекано не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Барселона нямат загуба в последните си 7 мача.
Валекано не е побеждавал в последните си 11 мача срещу Барселона.

Прогноза

Новодошлите не изглеждат конкурентоспособни на това ниво и е повече от очевидно, че те трябва да подобрят играта си много, ако искат да си осигурят оцеляването в топ нивото. От друга страна Барселона все още е без ключовия си играч Лео Меси, който счупи ръката си срещу Севиля. Но Ернесто Валверде има редица играчи от най-високата класа, от които да избира, което беше повече от очевидно при победата с 5: 1 над Реал Мадрид през уикенда. Rayo Vallecano е много под Барселона и всичко друго, освен рутинна победа за гостите, ще бъде голяма изненада тук.

Луис Суарес да вкара по всяко време
Барселона -1.5 хендикап


Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG