Райо Валекано – Севиля 19 август

Двубоят Райо Валекано – Севиля от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 19 август (неделя) от 21:15 часа.  Rayo Vallecano се завръща в испанската LaLiga след двегодишно отсъствие и те постигнаха това със стил, като спечелиха кипата във Втора дивизия.

Коефициентът за победа на Райо Валекано е 3.50.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Севиля е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Райо Валекано – Севиля: Статистика Н2Н

Севиля нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Севиля са в серия от 3 поредни победи като гост.
Последната домакинска победа на Валекано срещу Севиля бе през 2012.

Прогноза

Това е нов облик на Валкакано и много промени, тъй като те играха в Ла Лига преди две години. Техният главен треньор успешно прилага атакуваща философия към начина, по който те играят и идват на фона на доброто отчитане на себе си в Vallecas. Все пак те имат навика да отстъпят твърде много хора в замяна.

Севиля, от друга страна, имат качествени играчи в своя ранг и със сигурност атакуваща ориентирана страна. Те вече са отбелязали 14 гола от 5 мача през този сезон и ще се стремят да вземат инерция в игрите в Ла Лига.

Разбира се, Севиля не е щастлив страна за пътуване, така че Ваяркано ще повярва, че може да започне кампанията си с положителна бележка.

Над 2.5 гола

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонус на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.  Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG