Райо Валекано – Уеска 20 Април

Двубоят Райо Валекано – Уеска от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 2о април (събота) от 19:30 часа. Този мач може просто да предложи на двете страни последния шанс да започнат драматичен акт на оцеляване. Huesca се намир дъното на La Liga и е на 7 точки от безопасността.

Коефициентът за победа на Райо Валекано е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Уеска е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Райо Валекано – Уеска: Статистика Н2Н

СД Хуеска не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Като домакин, Валекано не е губил от СД Хуеска в последните 5 срещи помежду им.
Жорди Амат има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Валекано. Дамиан Мусто е с 11 за СД Хуеска.

Райо Валекано – Уеска: Прогноза

По отношение на резултата победата за домакините изглежда добре на пазара. Техните фенове са сред най-страстните в лигата и наистина направиха разлика в победата над Валенсия последния път във Валекас.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com