Райън Сесеньон може да отиде на Световната купа с Англия

Треньорът на Фулъм Славиша Йоканович вярва, че Райън Сесеньон е готов за международната сцена. Младият талант уикенда отново отбеляза за впечатляващата победа на отбора си с 2: 1 в Дарби.

17-годишният нападател записа 10-ия си гол в 12 мача, а Йоканович няма съмнение, че той може да се справи при повикване в националния отбор на Англия.

Йоканович каза: „Започнах работа с него, когато той беше на 16 години и два месеца или нещо подобно. Аз вярвам, че той може да бъде част от английския национален отбор за Световната купа.

„Не мога да го препоръчам на хората, но те няма да направят грешка с това момче. Опитът е важен, но в момента той е наистина експерт за неговата възраст.“

„Ще повтарям, ако националният отбор не вземе това решение този път, за да го тласнат към следващия европейски турнир.“

„Ако няма някакви проблеми с контузии, той ще бъде топ играч.“

„Той не е дете, той е мъж и той дава всичко от себе си за мен, за клуба и неговите колеги. Ние се опитваме да го подкрепим и да го направим още по-добър, отколкото той е сега.“

Райън Сесеньон  спечели  наградите „Млад играч на годината“ и „EFL  Играч на годината“ на футболните награди в Лондон тази седмица. Той благодари за невероятната си форма на треньора си и на съотборниците си и говори за шансовете си да играе за Световната купа.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове. Гледайте новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG