Рамос: Хубавото е, че отпадаме сега

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос съжали за отпадането от Купата на Испания. Но той не смята, че трябва да се правят излишни драми от това. В сряда вечер столичани завършиха 2:2 като гости на Селта, но това се оказа недостатъчно за тях заради загубата с 1:2 седмица по-рано в първия двубой от четвъртфиналите.

„Разочаровани сме, но по-добре да отпаднем сега, а не на по-късен етап, когато са важните мачове в Примера дивисион и Шампионската лига. Трябва да се поучим от грешките си и да продължим напред“, заяви бранителят след срещата в Галисия.

„Контузиите не са ни извинение, продължи Рамос. – Като цяло изиграхме много силна първа половина на сезона и сме длъжни да задържим нивото до края. Знаехме обаче, че серията ни без загуби няма да продължи вечно“.

bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.