Раниери не пуска Шмайхел в Ливърпул

Раниери не пуска Шмайхел в Ливърпул. „Червените“ могат да спечелят титлата и без датчанина, отсече мениджърът на Лестър. Клаудио Раниери категорично отхвърли възможността стража Каспер Шмайхел да бъде продаден на Ливърпул през януари. Синът на легендата Петер Шмайхел е важна фигура в състава на „лисиците“, след като помогна с 15 „сухи“ мрежи за сензационната титла на тима през миналия сезон.

Междувременно, залози за победа на Лестър над Уест Хям у дома в събота се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете на домакините да не допуснат гол в срещата са оценени на 2.75.

Ливърпул (2.35 да бие Ман Сити в събота) продължава да има проблеми на вратарския пост заради неубедителните изяви на Лорис Кариус и Симон Миньоле. „Мърсайдци“ проявяват сериозен интерес към Каспер Шмайхел, който през лятото поднови договора си за още пет години. Клаудио Раниери обаче не иска и да чува за раздяла с датчанина.

„При никакви обстоятелства няма да го продадем. Каспер си има договор, а и ние нямаме нужда от пари. Съжалявам за Ливърпул, но те могат да си спечелят титлата и без него“, заяви Раниери.

Мениджърът на Лестър добави, че клуба е на път да подпише с полузащитника на Генк Вилфред Ндиди. В медиите се говори, че шампионите на Англия искат да вземат и централния бранител на Сасуоло Франческо Ачерби.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Bet365 Футбол

Save