Рапид Виена – Виляреал 08 Ноември

Двубоят между Рапид Виена – Виляреал ще се проведе на 08 Ноември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Австрийският отбор „Рапид Виена“ е домакин на Виляреал в четвъртия двубой за група G в Лига Европа. Тази група е една от най-силно оспорваните в състезанието досега.

Коефициентът за победа на Рапид Виена 4.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Виляреал 1.85Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рапид Виена – Виляреал: Двубой Статистика

Виляреал спечели последните два мача срещу „Рапид Виена“, с комбинация от 6-0. Последният им мач бе в лигата на УЕФА Europa League 2018, а мачът завърши в полза на Виляреал с 5-0 точки.
Рапид Виена спечели 10 от последните 15 мача.
Виляреал загуби само три от последните си 12 мача.
Виена загуби два от последните си пет домакински мача.
Вилярел загуби само три от последните си 14 мача като гост.

Рапид Виена – Виляреал: Прогноза

Виляреал спечели обратната среща с абсолютна власт над отбора от Виена. Следващата форма на Рапид Виена и четирите голмайстора завършиха формалностите.

Тъй като Група G се забърка в ожесточена конкуренция, Вилареал ще осъществи този мач като възможност лесно да осигури три точки и да постави по-далеч от себе си и от други отбори в случай на разлика в головете.

Очаквайте Виляреал да спечели лесно този мач. Отново Рапид Виена няма да има шанс или отговор срещу качеството на топ отбор от Ла Лига, съвсем лесно една от първите две национални лиги в света, заедно с английската Висша лига.

Виляреал ще спечели и в двете полувремена.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com