Рафаел Надал – Александър Зверев 20 Май

Двубоят между Рафаел Надал – Александър Зверев ще се проведе на 20 май (неделя) от 17:00 часа българско време в среща за финала на Мастърс турнира в Рим, Италия (АТР 1000). Рафа им четири безответни успеха срещу талантливия германец.

Залози за победа на Надал може да правите с коефициент 1.20, а залогът затова Зверев да защити успешно титлата си на клея във „Вечния град“ е 4.50. Вероятността да видим тайбрек в първия сет е оценена на 5.00.

Лидерът в основната схема Надал се справи с големия си съперник Новак Джокович в гладиаторска битка от 1/2-финалите. Завършила при резултат 7-6 (4) 6-3. „Матадора“ достигна 10-ия си финал в италианската столица и ако го спечели, ще се завърне под номер едно в световната ранглиста от понеделник, измествайки Роджър Федерер.

Вторият поставен Зверев надигра трудно хърватина Марин Чилич с резултат 7-6 (13) 7-5 и се приближи само на успех от нов триумф във “Форо Италико“, година след като дебютира в състезанието. 21-годишният тенисист, който стана шампион в Мюнхен и Мадрид в последните седмици, се радва на серия от 13 последователни победи в тура.

„Няма какво да кажа за Надал. Определено няма да съм фаворит във финала, но ще бъде готов за него и ще направя всичко по силите си, за да се възстановя както трябва. Да видим какво ще стане“. Каза носителят на осем титли в тура Зверев по адрес на съперника.

Германецът загуби всичките си четири официални мача в съперничеството с „Краля на клея“. Който ще преследва трофей номер 78 в кариерата си. Съперниците са играли два пъти на клей, като и в двата случая Надал ликува без загубен сет. Последната им схватка бе преди няколко седмици в мач за Купа Дейвис – 6-1 6-4 6-4.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com