Рафаел Надал – Беноа Пер 09 Август

Двубоят между Рафаел Надал – Беноа Пер ще се проведе на 09 август (четвъртък) от 01:30 часа след полунощ българско време в двубой от втори кръг на турнира от сериите Мастърс в Торонто, Канада (АТР 1000). Испанецът не е губил сет в досегашните си двубои с този съперник.

Залози за победа на Рафа с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.25. Шансовете на Пер да стигне до крайния успех са оценени на 8.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Надал се завръща в тура след силното си представяне на Уимбълдън, където загуби в 1/2-финалите от Новак Джокович (Сър) в епична петсетова битка. Той е трикратен шампион в Канада. Като последната му титла датира от 2013 година, когато срази във финала местния фаворит Милош Раонич.

Пер вече изпробва кортовете в Онтарио, след като в среща от първи кръг подчини Джаред Доналдсън (САЩ) с 6-3 6-4. При още един успех той ще изравни най-доброто си постижание в турнира, а именно достигането до трети кръг преди пет години.

Надал води с 3-0 победи в преките сблъсъци с Пер, като всичките тези мачове са се състояли на любимата на „Матадора от Майорка“ землена настилка. Последният от тях бе на Откритото първенство на Франция 2017 и приключи при резултат 6-1 6-4 6-1.

Ако отново елиминира Пер, Надал ще срещне в следващата фаза спечелилия дуела между триктратния шампион от Големия шлем Стан Вавринка (Швейц) и унгареца Мартон Фучович (2.00 за победа). Варинка има да си връща на Фучович за поражението с 0-2 сета на родна земя в Женева през тази пролет.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com