РБ Лайпциг – Розенборг 13 Декември bet365

 Двубоят между РБ Лайпциг – Розенборг ще се проведе на 13 Декември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. RB Лайпциг търсят победа над Розенборг в мач номер 6, за да завършат своята част в наддаването за второ място в група Б. Те също така се нуждаят от групови лидери Залцбург да победят Селтик в Глазгоу, за да надминат Bhoys на второ място.

Коефициентът за победа на РБ Лайпциг 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 10.00. Коефициентът за победа на Розенборг 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

РБ Лайпциг – Розенборг: Двубой Статистика

РБ Лайпциг не са губили в последните 7 свои домакинства.
РБ Лайпциг са в серия от 3 поредни домакински победи.
Розенборг се намира в губеща серия от 5 мача в Група B УЕФА Лига Европа

РБ Лайпциг – Розенборг: Прогноза

Лайпциг са големите фаворити, базиранo на всичко, което е написано по-горе, но те в никакъв случай няма да влязат в играта в най-високо настроение. Хората на Ралф Рангник загубиха три от последните четири мача във всички състезания, които не успяха да намерят гърба на мрежата във всяко от пораженията им като гост.

Последният беше най-бруталният от всички, след като паднаха с 3:0 в средата на полувремето във Фрайбург в събота следобед. Ето защо Лайпциг не си заслужава подкрепа да спечели с коефициент от 1,14, което е причината, поради която ние по-скоро ще подкрепим Розенборг, за да не загубят с три или повече гола разлика като основна опция за залагания тук.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com