Реал Бетис – Атлетико Мадрид 22 Декември

Двубоят Реал Бетис – Атлетико Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 22 декември (неделя) от 17:00 часа. Миналият уикенд завърши с 2:2 срещу Еспаньол, което безспорно бе лош резултат за Реал Бетис, а шефът Руби ще остане разочарован, че не успя да преодолее стария си клуб.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 4.20. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 2.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Атлетико Мадрид: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Мадрид като гост този сезон: 2-5-1.
Лорен Морон е голмайстора на Бетис с 8 гола. Алваро Мората има 6 гола за Ат. Мадрид.
Зухаир Федал има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Бетис. Томас е с 6 за Ат. Мадрид.

Реал Бетис – Атлетико Мадрид: Прогноза

Всички мачове на гостите на Атлети този сезон са дали по-малко от 2,5 гола, което е резултатът от последните шест срещи между страните. Всъщност само шест гола са вкарани в последните половин дузина състезания между двойката, така че смятаме, че под 2.5 гола е приличен залог тази неделя. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com