Реал Бетис – Расинг Сантандер 06 Декември bet365

Двубоят Реал Бетис – Расинг Сантандер от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 21:45 часаLos Beticos е домакин на третодивизионния Racing Сантандер в последната среща за деня в графика на Копа дел Рей в четвъртък. 

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 1.36. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Расинг Сантандер е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Расинг Сантандер: Статистика Н2Н

Сантандер не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Real Betis Balompie.
Като домакин, Real Betis Balompie не е губил от Сантандер в последните 11 срещи помежду им.
Сантандер нямат загуба в последните си 5 мача.

Реал Бетис – Расинг Сантандер: Прогноза

В момента разликата между двата отбора е две нива в испанския футбол. Расинг  обаче наскоро може  да се върне във футбола в Сегунда Дивизия. Те са с шест точки преднина на върха на съответната си група в Segunda B Division, след като спечелиха 13, изравниха 3 и загубиха 1 от 15 мача там досега през сезона.

Betis са фаворити да се класират за последните 16 кръга на Копа дел Рей, след като спечелиха първия мач с 0: 1 в Ел Сардинейро. Sergio Leon направи невероятен гол в 8-та минута на срещата.

С добрата форма на Бетис в последните мачове, наистина е трудно да се предскаже нещо друго освен лесна победа за домакините. Можете да ги подкрепите да поведете на полувремето и да спечелят мача в края при равенство.

HT / FT Real Betis / Реал Бетис
Реал Бетис -1.5 хендикап   bet-bg.com

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG