Реал Бетис – Реал Мадрид 13 януари bet365 laliga

Двубоят Реал Бетис – Реал Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 13 януари (неделя) от 21:45 часа.  Реал Мадрид започна годината с лоши резултати. Те взеха само една точка от двете срещи с Виляреал и Реал Сосиедад. Лос Бланкос са вече десет точки на Барселона на 1во място.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 3.25. Равенството в мача е оценено с 3.75.  Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Серхио Каналес има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Real Betis Balompie. Даниел Карвахал е с 4 за Реал Мадрид.
Real Betis Balompie не са губили в последните 8 свои домакинства.
Джовани Ло Селсо е голмайстора на Real Betis Balompie с 4 гола. Карим Бензема има 7 гола за Реал Мадрид.

Реал Бетис – Реал Мадрид: Прогноза

Домакините са на 6-то място в класирането и са само четири точки зад Реал Мадрид на 5-то място. Въпреки това, те няма да влязат в мача в най-висока увереност след разочароващата загуба с 2: 1 срещу Уеска.

Въпреки това, Бетис загуби само 2 от 9 домакински мача в лигата досега през сезона и те биха могли да се окажат костелив орех за Реал, които са извън формата.

Ще подкрепим Los Blancos да спечели, защото все пак вкараха три гола срещу Leganes в средата на седмицата. Те отчаяно ще търсят победа.

Реал Мадрид да спечели
Реал Мадрид – Над 1.5 гола

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG