Реал Валядолид – Ейбар 10 ноември bet365 laliga

Двубоят Реал Валядолид – Ейбар от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 10 ноември (събота) от 14:00часа. Вече са изминаи 12 години, откакто тези два отбора последно се срещнаха в официален мач, като тогава те бяха във второ ниво на испанския футбол.

Коефициентът за победа на Реал Валядолид е 2.30.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Ейбар  е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Валядолид – Ейбар: Статистика Н2Н

Това ще бъде тяхната първа среща Н2Н в Ла Лига.

Домакините имат шанса да закръглят на по три победи на отбор в H2H статистиката, ако победят сега Ейбар.

Интересното е, че само една от шестте срещи H2H е завършил с голове в двата края.

Прогноза

Въпреки че през уикенда предложи отпор на Реал Мадрид , Реал Валадолид в крайна сметка загуби с 2-0  в испанската столица. Реал Мадрид сложи край на серията 6 мача ез загуба на Реал Валладидол в Ла Лига.  La Pucela се стремят да се върнат към победа и със сигурност са в състояние да победят Ейбар пред феновете  си.

Лос Армерос, от друга страна, имаха късмет да победят Алавес в местното дерби в края на седмицата. Известно е, че Ейбар не е силен при пътуванията и предвид, че Реал Валядолид направи отличен старт за сезона, смятаме, че има голяма стойност в залагането на домакините.

Валядолид да спечели
Под 2.5 гола

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG