Реал Естели – Дирианген 16 Април

Двубоят между Реал Естели – Дирианген ще се проведе на 16 април (четвъртък) от 04:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. И двата отбора досега са осигурили 31 точки и са поставени на второ и трето място в таблицата. След като остават още два мач дни през сезона.

Коефициентът за победа на Реал Естели е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Дирианген е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Реал Естели – Дирианген: Двубой статистика

Предишният мач завърши с победа с 2:0 за мъжете на Тирън Асеведо.
13 от предишните 18 победи обаче бяха за мъжете на Серхио Родригес.

Реал Естели – Дирианген: Online Прогноза

И както беше случаят, това е идеалният сценарий за гол-фест, особено между два отбора във форма. Вероятно очаквайте няколко гола този четвъртък в Estadio Independencia.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Klausura можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com