Реал Мадрид – Алавес bet365

Двубоят между Реал Мадрид – Депортиво Алавес ще се проведе на 24 февруари (събота) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Реал Мадрид потвърдиха отличната си форма в средата на седмицата срещу Депортиво Леганес, за да отмъстят за отстраняването си в Копа дел Рей по-рано през годината. Успехът им е по-голям даже, след като знаем, че те направиха това без своята звезда Кристиано Роналдо.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.50. Коефициентът за победа на Алавес е 17.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Реал Мадрид – Депортиво Алавес: Статитика Н2Н

Алавес никога не са били труден противник за Реал Мадрид досега.

Депортиво са спечелили само 1 от 15 срещи H2H с Лос Бланкос, които успяха да спечелят 12 победи от гостуванията си.

Реал Мадрид ще влезе в сблъсъка със седем последователни победи над Алавес.

Прогноза

Отборът на Зидан са  фаворити, както показват и коефициентите, но ние не вярваме, че домакините ще запълнят мрежата на Алавес до макс, тъй като отборът на Абелардо са подобрили защитата си.

Гостите имат три поредни победи в „Ла Лига“, като в последните си три мача срещу Селта Виго, Виляреал и Депортиво Ла Коруня допуснаха само два гола.

Според нас подкрепата за под 4.5 гола в мача е залога банкер, а също така друг вариант е Алавес да не загуби с три или повече голова разлика.

Под 4,5 гола FT

Депортиво Алавес +2.5 хендикап

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com