Реал Мадрид – Барселона – bet365

Двубоят между Реал Мадрид – Барселона ще се проведе на 30 юли (неделя) от 03:05 часа след полунощ в приятелска среща на елитните клубове преди сезон 2017/2018. Ел класико идват в началото на този сезон. Единствената разлика е, че двата испански гиганта Барселона и Реал Мадрид ще се борят на американска почва. Стадионът „Хард Рок“ в Маями е мястото за емблематичния сблъсък с много фенове, които имат възможност да видят за пръв път любимите си клубове.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 3.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози затова Барселона да победят се приемат със ставка 2.10.

Реал Мадрид – Барселона: Двубой статистика bet365

Нещата са хубави, дори ако погледнете последните 7 срещи между тези два испански гиганта. Те споделят 3 победи и равенство от тези срещи.

Миналия сезон Барселона остана непобедима в двата сблъсъка в Ла Лига, 1-ви в Камп Ноу, преди края Меси да спечели победа с 3: 2 в Бернебеу.

Реал Мадрид – Барселона: Прогноза      bet365бет365

Независимо от цялото бръмчене около този мач, оставаше да се види. Ако тази среща осигурява обичайната интензивност както в състезателните игри.

Победителите обаче могат да подкрепят и двата отбора, за да спечелят увереност, тъй като само една от последните 22 срещи между двамата не успя да произведе същото.

Докато сравняваме двата отбора, Барселона е в по-добра форма и най-вероятно ще спечели това удобно, особено в отсъствието на Роналдо.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.       bet-bg.com

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG