Реал Мадрид – Валенсия неделя, 27 Август

Двубоят между Реал Мадрид – Валенсия ще се проведе на 27 август (неделя) от 23:15 часа в среща от новия сезон на Примера Дивисион. Зинедин Зидан пожела на Гарет Бейл да бъде ключова фигурите в успехите на Реал Мадрид през сезон 2017/18. Бейл имаше доста проблеми с контузии през миналата кампания, но вече е здрав и готов да се върне в най-добра форма.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид 1,18. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Залози за това Валенсия да победят се приемат със ставка 13.00.

Уелсецът пропусна доста мачове на Реал през миналата кампания. А във финала на Шампионската лига срещу Ювентус в родния Кардиф беше само резерва. В медиите се говори, че ръководството на мадридчани обмисля да продаде крилото и да го замени с Килиан Мбапе от Монако (11.00 за титла в Лига 1). Зидан обаче продължава да разчита на бившия играч на Тотнъм.

„Бейл е добре и което е най-важното, подготовката му върви добре. Той нямаше късмет през миналия сезон след четири месеца извън терените заради контузии, но сега всичко е наред. Направи пълноценна предсезонна подготовка и се надявам годината да бъде важна за него и за отбора“, заяви Зидан.

Реал вече прибави два трофея към клубната си витрина през този месец, след като триумфира в Суперкупата на Европа и Суперкупата Испания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG