Реал Мадрид – Ливърпул bet365

Двубоят между Реал Мадрид – Ливърпул ще се проведе на 26 Май (събота) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Феновете на футбола по цялото земно кълбо ще присъстват на истински трилър в събота вечер, когато Реал Мадрид и Ливърпул ще оспорят мястото за финала на Шампионската лига в NSK Olimpijs’kyj.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.25Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Ливърпул е 3.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

 

Реал Мадрид – Ливърпул: Двубой Статистика

Страните разделят по две победи помежду си, преди тяхната пета среща в събота.

Ливърпул спечели 5-0 общо в последния 16-ти кръг на същата конкуренция преди девет години.

Мадрид получи отмъщението на груповата фаза на кампанията през 2014/15 г., когато спечели и двата мача срещу Ливърпул (4-0 голова разлика в този процес).

Реал Мадрид – Ливърпул: Прогноза

Защитниците на шампионата трябва да бъдат считани за фаворити, като се има предвид, че са побеждавали в големи мачове в хода на историята. Те имат невероятен рекорд от 12-3 във финалите на UCL. Също така, екипът, воден от Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Марсело. Тони Кроос, Лука Модрич и компания, има печеливш манталитет, който може да изиграе голяма роля тук.

В крайна сметка, Лос Бланкос доказа силата си по пътя си към Киев, като елиминира ПСЖ, Ювентус и Байерн Мюнхен в сцената с нокаут.

Ливърпул ще разчита в голяма степен на атакуващото трио и ще се надява на магическите моменти на Мохамед Салах за вдъхновение като тези, които египетският крал имаше в дома си с Манчестър Сити и Рома в последните два кръга.

Липсата на прецизност в защита може обаче да бъде огромен проблем и за двете страни. Хората на Зидан държаха само една празна мрежа в последните 11 състезателни игри и допуснаха два или повече гола в четири от последните пет изхода на състезанията. Те ще бъдат срещу смъртоносно атакуващо трио Фирминьо, Салах и Мане, които досега са вкарали 31 гола в състезанието.

Въз основа на всичко, което е написано по-горе, Над 2.5 гола FT & BTTS изглежда като банкер. Стойността е с Реал Мадрид да спечели & BTTS, а най-добрият голмайстор на състезанието Кристиано Роналдо (15 гола досега) е нашето най-голямо предложение за залог по всяко време при голмайстор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Nissan, Mastercard, Lay’s, Heineken, Gazprom, Adidas.nissan

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG