Реал Мадрид – Манчестър Юнайтед – live bet365

Двубоят между Реал Мадрид – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 08 август (вторник) от 21:45 часа в среща за Суперкупата на Европа. Защитниците на Шампионската лига и Суперкупата Реал Мадрид поемат шампионите на Лига Европа за изданието на Суперкупата на УЕФА от 2017 г.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози затова Манчестър Юнайтед да победят се приемат със ставка 3.80.

Лос Бланкос идват за втори пореден път, след като победи Ювентус 4-1 на финала на Шампионската лига в Кардиф миналата година. Междувременно Юнайтед спечели „Лига Европа“ срещу Аякс с удобна 2-0 разлика.

Реал Мадрид направи 5 участия в Суперкупата и спечели титлата три пъти. Миналата година отборът, управляван от Зидан, победи съперника си от Ла Лига Севиля с 3-2 в допълнително време.

Манчестър Юнайтед вдигна трофея в първото си появяване през 1991 г. Победата бе над Цървена Звезда Белград със самотна цел. Оттогава се появяват още два пъти, като загубиха от Лацио през 1999 г. и Зенит Санкт Петербург през 2008 г.

Реал Мадрид: Отборни новини

Кристиано Роналдо ще отпътува с Реал Мадрид за Скопие. Португалската мега звезда поднови тренировки едва преди няколко дни и едва ли ще бъде в желаната форма, за да започне сред стартовите единайсет.

Гарет Бейл (2.62 да вкара гол на Юнайтед), който е спряган за трансфер на „Олд Трафорд“ през това лято, също е сред избраниците на Зинедин Зидан за пътуването до Македония. Уелският бързак имаше доста проблеми с контузии през последната кампания и записа само 19 участия в Ла Лига, отбелязвайки седем попадения.

След завръщането си от Скопие Реал Мадрид ще насочи вниманието си към двата двубоя в рамките на четири дни срещу Барселона за Суперкупата. Защитата на титлата си в Ла Лига пък „кралете“ стартират в неделя, 20 август с визита на Депортиво Ла Коруня.

Залози затова Реал Мадрид да загуби на нула първата схватка срещу Барса на „Камп Ноу“ се приемат със ставка 4.50. Вероятността Роналдо и компания да победят Депортиво на старта на шампионата с два гола разлика в резултата е оценена на 4.00.

Новакът Тео Ернандес ще се бори за стартово място заедно с Варен, за да бъде партньор на Серхио Рамос. Докато младият Дани Челалос, който пристигна от Бетис, може да се задоволи с място на пейката.

Реал Мадрид: Прогнозна серия (4-3-3)

Навас – Марсело, Карвахал, Рамос, Варен – Каземиро, Модрич, Кроос – Бензема, Бейл, Роналдо.

Манчестър Юнайтед

Моуриньо трябва да запълни празнината в защита, след като Фил Джоунс е спрян поради твърдения за допинг. Ерик Бейли вече е излязъл от натрупването на жълти картони.

Ашли Йънг, Лука Шоу и Маркос Роджо са отстранени заради наранявания.

Новаците Romelu Lukaku, Nemanja Matic и Victor Lindelof могат да се появят в първия мач с фанелка на Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед: Прогнозна серия (4-2-3-1)

Де Гаа – Валенсия, Слепи, Линдельоф, Малкинг – Матик, Херера, Пога – Махятариан, Мата, Лукаку.

Реал Мадрид – Манчестър Юнайтед: Ръководител

Отборите наскоро се срещнаха в купата на Международния шампион, Юнайтед спечели в продължението на мача, завързан на 1-1 в редовното време.

Реал Мадрид са по-добри от Манчестър Юнайтед на срещите си в състезанията на УЕФА. Белите спечелиха 3 от 6-те срещи заедно с 2 равенства, като Юнайтед спечели само веднъж.

Реал Мадрид – Манчестър Юнайтед: Прогноза

И двата отбора ще искат да започнат своя състезателен сезон със сребърни прибори и следователно се очаква доста отворена игра във вторник. Това е еднократен финал и не очаквайте и двата отбора да се въздържат от изразяване.

Букмейкърите смятат, че Реал Мадрид са фаворити, но се вдъхновява от солиден предсезон, в който Манчестър Юнайтед вероятно ще се бори. От анализа този мач няма ясни фаворити, а крайният резултат може да се окаже и по двата начина.bet365live

Оферта bet365 информира, че всички състезателни срещи на УЕФА са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG