Реал Мадрид победи с с 2:1 Бетис

Реал Мадрид спечели много трудно с 2:1 като гост на Бетис . „Белите“ изиграха много добре първото полувреме и взеха преднина след гол на Лука Модрич . След почивката Баломпие се надигна и надигра сериозно своя съперник. В 67-ата Серхио Каналес изравни. В 88-ата бившият играч на Бетис Дани Себайос донесе победата след изпълнение от пряк свободен удар.

Любопитното е, че след края на мача статистиката отчете едва 26,3% владение на топката за европейския шампион (73,7% за Бетис). Въпреки победата Реал Мадрид е на цели десет точки зад Барселона.

Сантиаго Солари отново се лиши от услугите на Иско въпреки кадровите проблеми. Наставникът на „белите“ реши да противодейства на съперника със система 3-5-2, като Федерико Валверде се появи в халфовата линия, а Серхио Регилон започна като ляв флангови футболист вместо Марсело. Винисиус Жуниор отново получи шанс за изява до Карим Бензема. Кике Сетиен предпочете Антонио Санабрия за единствено острие и очаквано заложи на наситена средна зона.

Срещата на „Бенито Вийямарин“ започна в сравнително спокойно темпо. Гостите от столицата изнесоха играта в по-предни позиции и затрудняваха организирането на севилските атаки. Лука Модрич получи по-офанзивни функции, заставайки пред четворката в полузащитата. В осмата минута Бензема отне топката, но хърватинът не се възползва.

В 13-ата Дани Карвахал шутира, Марк Бартра изби към границата на наказателното поле, където Лука посрещна топката и й нанесе много силен удар. Вратарят Пау Лопес не успя да реагира на мощния шут – 1:0.

Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ продължиха да играят по-силно и да носят напрежение пред Пау Лопес. Европейският шампион много бързо се прегрупираше в различните фази на играта. На контра момчетата на Солари често затрудняваха Баломпие, но им липсваше точният завършек. В 30-ата минута Карвахал подаде за Бензема отдясно, който намери Винисиус в наказателното поле – ударът на бразилеца не затрудни особено стража на севилци. Минута по-късно Феде Валверде беше блокиран при опит си за изстрел в наказателното поле.

В 34-ата Винисиус изведе брилянтно Феде Валверде, който се устреми сам срещу вратаря, но точно преди удара беше застигнат от Антонио Бараган и защитникът се намеси с успешен шпагат. В 42-ата бившият играч на Реал Мадрид Серхио Каналес стреля опасно над стената и покрай гредата от 22 метра. Това беше едва първият удар по посока на вратата на Кейлор Навас след цели девет, отправени от „белите“ футболисти. Две минути по-късно Каналес стреля от 19 метра, ала отново не намери вратата. В добавеното време на първата част Бензема получи травма на ръката и на почивката беше заменен от Кристо Гонсалес.

Второто полувреме започна с точен удар на Каналес. Кантабрийският халф получи топката със защитник на гърба и побърза да шутира – в ръцете на Навас. „Вердибланкос“ натиснаха европейския шампион и в началното на частта действията се развиваха предимно в половината на гостите. В 58-ата Хоакин Санчес центрира отляво, успоредно на голлинията, където обаче не се появи никой. В 60-ата Андрес Гуардадо нанесе зрелищен удар от въздуха от около 20 метра, като топката почти облиза лявата греда на вратата на Кейлор Навас.

В 67-ата Каналес прати топката между краката на Навас и в мрежата. Страничният рефер вдигна засада. След консултация с ВАР съдията Ернандес Ернандес посочи центъра за гол. Оказа се, че някой измежду Рафаел Варан и Дани Карвахал покрива засадата.

След гола домакините заиграха още по-оживено. Мадридчани се ограничаваха да се защитават и да пресират. Солари реагира със смяна, като отново пренебрегна Иско – пусна бившия играч на Бетис Дани Себайос.
Третата смяна на Мадрид беше друг халф – Браим Диас, който раздвижи играта на гостите. В 84-ата резервата Кристиан Тейо получи топка на далечната греда, но опита труден удар от въздуха, който не беше сполучлив.

В 86-ата Хоакин загуби топката, притиснат от трима, Каземиро напредна и беше фаулиран пред наказателното поле. Дани Себайос се нагърби с изпълнението от 19 метра. Техничният халф много хитро намери пролука покрай стената, вратарят не беше избрал добра позиция и закъсня – 1:2. След отбелязването на гола Себайос поиска извинение от фенове на бившия си отбор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.