Реал Мадрид претърпя най-тежкото си домашно поражение в историята на ШЛ

Реал Мадрид претърпя най-тежкото си домашно поражение в цялата история на европейските клубни турнири, губейки с 0:3 от гостуващия ЦСКА (Москва) в последен от група G на Шампионската лига.
Единственият светъл лъч за мадридистите беше представянето на Винисус Жуниор. Чалов , Шенников и Сигурдсон отбелязаха за руснаците. Въпреки победата си „армейците“ останаха на последно място в групата

заради по-лоши показатели от Виктория (Пилзен). Реал си беше осигурил първото място в групата още предния кръг.
Наставникът на Реал Сантиаго Солари даде почивка на основни футболисти като Серхио Рамос, Рафаел Варан, Лука Модрич и Гарет Бейл. Хави Санчес и Хесус Вайехо оформиха централната защитна двойка. Позабравеният Иско получи шанс за изява, както Винисиус Жуниор. Гостите от Москва разчитаха на 5-4-1 с Фьодор Чалов в предни позиции.
Домакините очаквано взеха инициативата в началото на двубоя. Испанците изнесоха играта в половината на своя съперник и затягаха обръча, макар и постепенно и без голови положения в първите минути. Винисиус беше много активен и търсеше всяка възможност за рейд на скорост. В 16-ата минута Иско поиска медицинска помощ след ритник от съперник.
В 18-ата Карим Бензема пропусна първата много добра голова възможност. Винисиус проби отляво, но френският стрелец не успя да се възползва от подаването. В 24-ата бразилският младок направи пореден силен пробив, стреля по диагонала, вратарят Игор Акинфеев изби, а при добавката Марко Асенсио нацели греда.
Неочаквано „армейците“ нанесоха два удара преди почивката. В 37-ата минута руският разви прекрасна атака, Чалов изскочи фронтално и матира Тибо Куртоа с полувисок удар. В 43-ата Чалов изненада „бялата“ защита с интересно подаване с пета, Марио Фернандес центрира, отбитата топка попадна у Шенников, който направи 0:2.
На почивката Солари замени Бензема и пусна Гарет Бейл. „Лос бланкос“ тръгнаха напред и направиха няколко пропуска. В 51-ата Винисиус шутира неточно от добра позиция. В 56-ата бразилецът отново разкъса руската отбрана и намери Иско, който пропиля изгодния шанс. В 65-ата Бейл се хвана за глезена и на два пъти напусна играта, но все пак продължи.
В 73-ата гостите реализираха още по-шокиращ трети гол. Защитата на европейския шампион отново действаше несъсредоточено и позволи на Сигурдсон да овладее на ръба на наказателното поле и да направи Куртоа безпомощен – 0:3. До края на двубоя Марко Асенсио и Иско направиха плахи опити за гол.
Очаквано публиката на „Бернабеу“ освирка своите. Иско беше сред най-хулените от трибуните и при една от ситуациите не стана ясно дали се заяжда със страничния съдия или с част от феновете. Реал Мадрид допусна втора загуба от ЦСКА. Любопитното е, че вратарят Акинфеев е запазил вратата си суха в едва 3 от последните 50 срещи в Шампионската лига, като две от тях бяха срещу „белите“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.