Реал Мадрид стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Атлетик Билбао BET365

Испанският шампион Реал Мадрид остава на осем точки зад лидера Барселона, след като „белите“ стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Атлетик Билбао в здрав сблъсък от 14-ия кръг на Примера дивисион, игран при при почти постоянен дъжд на „Сан Мамес“.

Момчетата на Зинедин Зидан упражниха много сериозен натиск през второто полувреме, но така и не успяха да реализират. В 86-ата минута съдията Матеу Лаос изгони спорно капитана на европейските крале Серхио Рамос. Според съдийския анализатор на Marca Андухар Оливер арбитърът правилно е показал втори жълт картон на защитника. По-рано през втората част останаха сериозни съмнения за дузпа в наказателното поле на гостите. В крайна сметка Реал взе точка и не се възползва от грешната стъпка на Барселона.
Зидан подреди изпитаната си 11-орка от финала в Кардиф, включвайки възстановения Серхио Рамос. Карим Бензема и Кристиано Роналдо поведоха „бялата“ атака, подкрепяни от Иско. Хосе Сиганда заложи на доказания голмайстор Ариц Адурис и офанзивното трио Иняки Уилиямс, Раул Гарсия и Маркел Сусаета.
Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ започнаха по-активно и първи атакуваха опасно. В петата минута Адурис имаше безпочвени претенции за дузпа след досег с Марсело. В осмата домакините загубиха топката, Кристиано напредна отляво и продължи към Иско, той центрира към далечната греда, където Бензема овладя и стреля много опасно, удряйки дясната греда на Кепа Арисабалага.
В 13-ата Адурис стреля с глава след пас отдясно – Кейлор Навас внимаваше и изби. Минута по-късно „лос бланкос“ получиха нарушение, удобно за центриране в наказателното поле. Кристиано Роналдо реши да шутира мощно към далечната греда, топката премина близо до сглобката, Рамос не успя да я засече и тя излезе в аут. В 17-ата мадридският тим разви нова скоростна акция, Кристиано избра да стреля от 20 метра, пращайки кълбото в ръцете на Кепа.
В 19-ата Сусаета насочи остра топка пред малкото наказателно поле, която Уилиямс не отигра по най-добрия начин. В 21-ата европейският шампион разигра много добре пред наказателното поле: Бензема и Роналдо комбинираха, а в крайна сметка Тони Кроос стреля от 22 метра – Кепа плонжира и улови. В 24-ата Лука Модрич си извоюва коридор пред дъгата, реши да подава и атаката не беше завършена. Четири минути по-късно защитниците на „белите“ изпуснаха Иняки Уилиямс, който шутира много силно по диагонала, а Навас изби майсторски ниския удар.
В 29-ата Раул Гарсия засече центриране от статично положение, получи се подаване към Адурис, който не успя да играе добре с топката на шест метра от голлинията. В 31-ата гостите развиха стойностна акция отляво, топката беше върната назад и Кроос стреля много силно с външен фалц, пращайки кълбото встрани от гредата. В 36-ата Марсело центрира с десния крак, Иско не успя да овладее, топката стигна до Кристиано, който отблизо насочи в аут. В 38-ата Андер Итураспе получи травма и напусна принудително. В 45-ата Реал разигра заучено, Бензема центрира към Рафаел Варан, който отблизо стреля с глава, но имаше малшанса да уцели тялото на Микел Сан Хосе.
Баските започнаха по-напористо второто полувреме. В 47-ата Адурис отправи силен удар – Кейлор беше подготвен и изби. По-малко от минута по-късно Раул Гарсия поиска дузпа след съмнителна ситуация в наказателното поле на гостите. Сякаш Рамос почукна леко крака на номер 8. Съдията Матеу Лаос прецени, че няма дузпа. В 53-ата Кроос отново получи шанс да шутира на ръба на наказателното поле и беше блокиран.
В 55-ата Сусаета контролираше топката в опасна близост до вратата, но в крайна сметка не намери ъгъл за насочване и спечели само корнер. Минута по-късно съдията направи груба грешка и ощети „лос меренгес“. Реферът даде нарушение в центъра на Модрич вместо да остави авантаж – Роналдо и Бензема се бяха устремили фронтално към вратата на Кепа.
В 72-ата Иско потърси Кристиано Роналдо на границата на наказателното поле, португалецът овладя на гърди и шутира бомбено от въздуха за един от най-красивите моменти в схватката. Домакините имаха късмет, след като топката се отклони от външната страна на близката греда. Вратарят Кепа не беше покрил добре ъгъла. Пет минути по-късно Модрич се освободи в наказателното поле и центрира в малкото наказателно поле, където вратарят се хвърли и улови пред Роналдо.
В тези минути кралете на Европа и света бяха притиснали много сериозно своя съперник. Момчетата на Куко Сиганда не излизаха от половината си и почти не успяваха да играят с топката. Кристиано Роналдо опита два бързи удара с глава след еднотипни центрирания на Марсело, но не застраши сериозно вратата на „лъвовете“. В 86-ата съдията Лаос показа втори жълт картон на Серхио Рамос след борба във въздуха с Адурис. Така защитникът вече има 19 изгонвания в Ла Лига, повече от всеки друг в историята. До края домакините поеха въздух и тръгнаха по-смело напред в опит да спечелят срещата. В крайна сметка тя приключи без голове.
Така Реал остана на същата дистанция от Барселона, както преди този кръг, но допусна да бъде изпреварен от Атлетико Мадрид. Освен горчивината от изпуснатите точки в Страната на баските, в мадридистите се появяват и други главоболия. Рамос, Даниел Карвахал и Каземиро ще бъдат наказани за следващия мач от Ла Лига, който е срещу непримиримия тим на Севиля.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.