Реал Сарагоса – Овиедо 25 Януари bet365

Двубоят между Реал Сарагоса – Овиедо ще се проведе на 25 януари (петък) от 22:00 часа в сблъсък от Сегунда дивисион на Испания. Сарагоса спечели всеки мач през януари, след незадоволителното им завършване до декември. Те са на две точки от промоция в Ла Лига и продължават напред.

Коефициентът за победа на Реал Сарагоса e 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90. Коефициентът за победа на Овиедо e 3.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Реал Сарагоса – Овиедо: Двубой Статистика

Като домакин, Сарагоса не е губил от Овиедо в последните 12 срещи помежду им.
Алваро Васкес е голмайстора на Сарагоса с 4 гола. Едгар Барсенас има 5 гола за Овиедо.
Овиедо нямат загуба в последните си 4 мача.

Реал Сарагоса – Овиедо: Прогноза

Въпреки че готите са спечелили всичките си срещи през 2019 г., щастливият час ще приключи в La Romareda. Те имат 100% загуба на това място. И тук определено ще играе роля тяхното психологическо състояние. На всичкото отгоре, те се изправят срещу отчаян набор от играчи, които наистина се нуждаят от тази победа.

Също така, имайте предвид, че преди тази новооткрита форма на Блус, която е само на три седмици, отборът премина през шест игри без победа като гост, пет от тях загуби. Сарагоса ще усетят шанса си и ще играят с цялото си сърце, за да спечелят. Очаквам победа с 1:0 за домакините в този ожесточено оспорван мач.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини. Съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига. Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други. Официални спонсори на Сегунда Дивисион са: Burger King, Solgar, Gran Plaza 2.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG