Реал Сосиедад – Барселона bet365

Двубоят Реал Сосиедад – Барселона от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 15 септември (събота) от 17:15 часа. Барселона е в отлична форма в началото на новата кампания. Могат ли да запазят постоянството си щреди мача от Шампионската лига срещу ПСЖ?

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад  е 8.00.  Равенството в мача е оценено с 4.75.  Коефициентът за победа на Барселона  е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Сосиедад – Барселона: Статистика Н2Н

Реал Сосиедад не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Барселона.
Барселона са в победна серия от 5 мача.
Преди година Реал Сосиедад бяха номер 12 в класирането с 9 точки. Сега са номер 8 с 4 точки.

Прогноза

Сега ще подкрепим Барселона, за да надградят представянето си. Това се оформя да бъде повече от залог банкер в този момент, с победа като гост . Те са страхотни и Сосиедад ще има проблеми  да ги задържи.

Независимо от това  домакинът няма да се предаде лесно, като и двата отбора трябва да са в състояние  отбележат. Бяло- сините редовно намират мрежата въпреки непредвидимата си форма.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонус на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.  Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG