Реал Сосиедад – Реал Бетис 20 Октомври

Двубоят Реал Сосиедад – Реал Бетис от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 20 октомври (неделя) от 15:00 часа. Международната пауза със сигурност дойде в точния момент за Реал Сосиедад, след силния им старт на кампанията последва спад с последователни поражения срещу Севиля.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.90. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Сосиедад – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Като домакин, Реал Сосиедад не е губил от Бетис в последните 12 срещи помежду им.
Микел Оярзабал е голмайстора на Реал Сосиедад с 4 гола. Лорен Морон има 6 гола за Бетис.
Преди година Бетис бяха номер 8 в класирането с 12 точки. Сега са номер 16 с 9 точки.

Реал Сосиедад – Реал Бетис: Прогноза

Тъй като Сосиедад искаше да се окаже твърде силен, ние също така правим прогноза за убедителна домакинска победа в мача Мъжете на Иманол Алгуацил отбелязаха три покрай Еспаньол и Алавес, преди формата им да се потопи преди международната пауза и те би трябвало да са повече от способни да вкарат същата равносметка срещу хазартната линия на Бетис.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com