Реал Сосиедад – Реал Мадрид неделя, 17 Септември

Двубоят между Реал Сосиедад – Реал Мадрид ще се проведе на 17 септемвти (неделя) от 21:45 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Уелското крило Гарет Бейл работи здраво и отново ще бъде на познатото високо ниво, вярва неговия колега в Реал Мадрид Каземиро. Бейл напоследък е обект на недоволство от страна на феновете на „лос бланкос“, което според Каземиро, е прибързано.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад 5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.66.

Бейл получи освирквания от трибуните на „Бернабеу“ по време на мача с АПОЕЛ Никозия в Шампионаската лига, спечелен от Реал с 3:0. Точно в този двубой обаче крилото даде отличен пас на Кристиано Роналдо за първия гол в срещата.

„Да, той не е във върхова форма, но работи здраво и помага на отбора. Той стреля към вратата и се бори за топката, а това е този Бейл, от който ние се нуждаем. Той ще влезе във форма рано или късно. Просто му трябва още малко време“, заяви Каземиро.

Привържениците на „белите“ започнаха да негодуват заради неубедителното представяне на тима от началото на сезона в Ла Лига. Шампионите са загубили четири точки до момента след победа и две ремита в първите три кръга (2.00 Реал да защити титлата си в Испания).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG