Реал Сосиедад – Реал Мадрид 12 Май

Двубоят Реал Сосиедад – Реал Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 12 май (неделя) от 19:30 часа. Неприятният сезон на Мадрид идва към своя край и те играят последната си игра в Ла Лига срещу Сосиедад тази неделя. Баските все още са на 7-то място и ще се стремят към победа.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Сосиедад – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Преди година Реал Сосиедад бяха номер 12 в класирането с 46 точки. Сега са номер 8 с 47 точки.
Mikel Oyarzabal е голмайстора на Реал Сосиедад с 13 гола. Карим Бензема има 21 гола за Реал Мадрид.
Последната домакинска победа на Реал Сосиедад срещу Реал Мадрид бе през 2014.

Реал Сосиедад – Реал Мадрид: Прогноза

Нашите предложения за залози са за победа на гостите.

Ако обичате да залагате голмайстор, помислете за Микел Оярсабал да отбележи гол по всяко време. 22-годишният е в добра форма с 8 гола в последните си 15 мача и вече е постигнал най-добрия си сезон в Ла Лига.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com