Рединг – Астън Вила 2 февруари bet365

Двубоят Рединг – Астън Вила от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 2 февруари (събота) от 17:00 часа.  Астън Вила най-накрая се върна към печелившия път след поредица от пет последователни мача без победа във всички състезания. Най-добрият играч на отбора Тами Абрахам вдъхнови победата с 2: 1 срещу Ипсуич Таун.

Коефициентът за победа на Рединг е 3.50. Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Астън Вила е 2.15.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рединг – Астън Вила: Статистика Н2Н

Преди година Рединг бяха номер 18 в класирането с 32 точки. Сега са номер 22 с 24 точки.
Преди година Астън Вила бяха номер 4 в класирането с 53 точки. Сега са номер 10 с 42 точки.
Джон Дади Бодварсон е голмайстора на Рединг с 7 гола. Тами Ейбръхам има 19 гола за Астън Вила.

Рединг – Астън Вила: Прогноза

Рединг  беше само на няколко минути от бягство от червената зона във вторник. Те имаха един гол преднина пред Болтън Уондърърс, но допуснаха изравнителен гол в 92-та минута, за да напуснат стадион Макрон само с една точка.

Рединг ще бъде труден опонент за Астън Вила, която допусна прекалено много голове през последните седмици. Домакинската победа или равенството изглеждат добър вариант за залог.

BTTS
Рединг или равен

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG